Hirdetés

XP apokalipszis a január PC Worldben



|

Meg vannak számlálva a 2001-es operációs rendszernek a napjai. A januári lapszámunkban nem csak az XP veszélyeire világítunk rá, hanem az életképes alternatívákat is felvonultatjuk. Olvasóink ráadásul egy élvonalbeli antivírussal és DVD-író szoftverrel is gazdagodhatnak.

Hirdetés

Ketyeg az óra. 2014. április 8-át követően nyugdíjba vonul a Microsoft 2001-ben kiadott operációs rendszere, amely időponttól biztonsági frissítések nem érkeznek majd hozzá. A dátumot nem csak XP-sek, hanem az adathalászok és a kártevő-terjesztők is várják, így érdemes mihamarabb frissíteni. És ez csak egy terület, ami miatt nem érdemes ragaszkodni a rendszerhez, a PC World friss lapszámában ezért minden tényt felsorakoztatunk, amit az XP apokalipszisről tudni érdemes. Sőt, nem csak a Windowsos alternatívákat mutatjuk be, hanem azokat a nyílt forráskódú és ingyenes operációs rendszereket is, amelyek barátságosak lehetnek az XP-ről váltóknak.

 



A legjobb helyettesítők megtalálhatóak a januári lemezmellékletünkön is, illetve természetesen olvasóink onnan idén is ingyen telepíthetik és használhatják a legjobb biztonsági programokat (ESET, G Data, Agnitum, Panda és Emsisoft), sőt most azon Emsisoft Anti-Malware 8.1 vírusvédelem fél éves licencét is ajándékba adjuk, amely az elmúlt évben sorra nyerte a nagyobb víruslaborok díjait. A több mint 12 ezer forint értékű exkluzív szoftvercsomagunkban ezen felül még az Ashampoo Burning Studio 2014 alkalmazás is helyet kapott, amellyel könnyedén létrehozhatunk professzionális DVD-ket és Blu-ray lemezeket.

 



Friss lapszámunkban ezen felül megmutatjuk 2013 legjobb termékeit, a legjobb megfizethető routereket, azt hogy mit érdemes tudni az új mobilinternet technológiákról, a vezetékmentes nyomtatásról, valamint hogy miként állíthatjuk meg a levélszemetet, és hogy egy kis beruházással miként tehetjük még erősebbé noteszgépünket.

További témáink részletesebben:



2013 legkiválóbb termékei

Díjaztuk a tavalyi év legjobbjait, amelyek sok esetben megmutatják, merre halad az informatikai és szórakoztatóelektronikai ipar.

Itt tart a mobilinternet

Hol és hogyan férhetsz hozzá a 4G-hez? Minden, amit a gyors interneteléréséről tudni érdemes. LTE-térkép és -kompatibilis hardverek.

Állítsuk meg a levélszemetet

Levelezz akár hagyományos levelező klienssel vagy a közösségi oldalakon, a spammerek megtalálnak. Trükkjeinkkel kicselezheted őket.

WLAN és otthoni hálózat olcsón

Leteszteltük a nyolcezer forintnál olcsóbb routereket, hogy kiderüljön, melyik költséghatékony eszköz a legjobb.

 

Hirdetés

 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.