Hirdetés

XPERIA X10: jön az Android 2.3.3!



|

Elvileg valamikor a nyáron fog megérkezni a komoly újításokat hozó frissítés.

Hirdetés

A svéd-japán gyártó első generációs, Google Android operációs rendszert futtató készülékei alapvetően nem sikerültek rosszra, ám a cég sok vásárló haragját vívta ki a rossz terméktámogatással. Az XPERIA X8 és X10 annak idején a robotos rendszer elavultnak számító 1.6-os verziójával került piacra, ráadásul a beígért 2.1-es frissítés kiadása is hónapokat csúszott.

 

Sony Ericsson Xperia X10
Sony Ericsson Xperia X10

 


Ezek után a Sony Ericsson illetékesei bejelentették, hogy legfeljebb apró foltozásokat fognak kiadni ezen készülékekhez, hiszen véleményük szerint az Android 2.1 + TimeScape kezelőfelület kombinációja van olyan jó, hogy ne kelljen törődniük az alap OS frissítésével. Ezen tulajdonképpen senki sem lepődött meg, ám sok már amúgy is csalódott ügyfelüket sikerült újból alaposan felbőszíteniük.


Az elkövetkező hetekben debütáló második generációs robotos készülékeik szerencsére már Android 2.3-al jönnek, így vélhetően ez a fiaskó többet nem fog megismétlődni. Addig is a meglévő vásárlók bizalmának visszanyerése céljából a cég bejelentette, hogy az XPERIA X10-re a második félév végén, vagy a harmadik elején meg fog érkezni az Android 2.3.3. Sajnálatos módon az X8, és az X10 Mini/Mini Pro készülékekre nem lesz elérhető a Gingerbread.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.