Hirdetés

YouTube a Nokia telefonokon



|

Hirdetés

A YouTube videofelvételekhez a Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző segítségével lehet hozzáférni, a hamarosan induló, új YouTube mobiloldalról. A YouTube videofilmek RSS értesítői (feedjei) az új Nokia Video Center alkalmazással már most hozzáférhetők. Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző A Mini Mappel ellátott Nokia internetböngészővel a számítógépes böngészőkhöz hasonlóan mobiltelefonon kereshetünk az olyan weboldalakon, mint például a YouTube mobilhonlapja. A mobilkészülékeken legelterjedtebb AVC videoformátummal is kompatibilis YouTube Mobile-on a videofelvételeket egyetlen gombnyomással lejátszhatjuk. A Mini Mappel ellátott Nokia internetböngésző és az AVC videofelvételek lejátszása az összes új Nokia Nseries multimédiás számítógép alapszolgáltatásai közé tartozik majd.
Nokia Video Center Az új Nokia Video Center a mobil videofilmes RSS értesítések és igény alapján biztosított videofelvételek fogyasztásának átfogó és felhasználóbarát módját kínálja. A szolgáltatás egyszerűen használható felületet biztosít ahhoz, hogy a Nokia Nseries multimédiás számítógépeken megkeressük, megtekintsük és tároljuk kedvenc tartalmainkat. A Nokia Video Center a márkával ellátott videofilm-értesítéseket küldő szolgáltatásokat, internetes videofelvételeket és a személyi számítógépről a telefonra töltött videofelvételeket egyetlen helyre, például a Nokia N95-re vagy a nemrég bemutatott Nokia N93i-re rendezi. A Nokia Video Centert világszerte azon piacokon forgalmazzák majd, ahol a Nokia Nseries készülékek is megvásárolhatók. A szolgáltatást elsőként a Nokia N95 készülékbe építik be, ezt követően az összes új Nokia Nseries multimédiás számítógépben megtalálható lesz. A Nokia Video Center egyes kompatibilis S60 készülékekhez letölthető változatban is elérhető lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.