Hirdetés

Zsebméretű mobil adattároló a Seagate-től



|

A Seagate bemutatta a mobilpiacnak szánt vezetéknélküli adattárolóját.

Hirdetés

A Digital Audio Video Experience, vagy rövidebb formájában DAVE mindössze 61 x 89 x 12 milliméter méretű és 70 gramm súlyú, azonban akár 10 gigabájt adatot is képes tárolni. Mobiltelefonról mindez kényelmesen hozzáférhető a Wi-Fi, vagy a Bluetooth vezetéknélküli technológiákat hasznosítva.

seagatedave.jpg

 

A gyártó szerint a készülék akkumlátora megközelítőleg 10 órányi üzemidőt biztosít, készenléti állapotban pedig akár két hétig is működőképes egyetlen feltöltéssel.

 

A DAVE megjelenésére valamikor 2007. közepén kerülhet sor. A Seagate még ebben az évben piacra kíván dobni egy 20 gigabájtos változatot, 2008-ban pedig előállna egy 40 GB-ot tárolni képes verzióval is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.