Hirdetés

MSI játék-notebook Turbo Drive-val



|

Az MSI GX723-as notebookja játékosoknak készült, Turbo Drive opcióval.

Hirdetés

 

Játékra szánt notebookokat már sokat láthattunk az MSI-tól - most megérkezett a legújabb, amely a GX723-as fedőnévre hallgat. Ez a laptop is a gyártó Turbo Drive funkciójával lett felszerelve, így biztosítva a maximális teljesítményt.

 

A 17 hüvelykes kijelző WSXGA+ felbontásra képes. Az Intel Core 2 Duo processzora mellé az NVIDIA GeForce GT 130M grafikus kártyája (512 MB DDR3) társul, maximum 4 GB RAM-mal. A DVD-író vagy a Blu-ray-meghajtó választható, ahogyan az is, hogy a merevlemez 320 vagy 500 gigabájtos legyen.

 

Az ötcsatornás audiorendszer mellé Wi-Fi-modul, 2 megapixeles webkamera, Gigabit LAN, E-SATA-port és kártyaolvasó is került. Szintén a felhasználó választhat, hogy hat, illetve kilenc cellás akkumulátort kér.

 

msi_gx723.jpg

 

A GX723 egyik fő különlegessége a Turbo Drive mód. Erre akkor van lehetőségünk, ha a notebookot hálózati áramforrásról működtetjük - ekkor a laptop képes gyorsítani a CPU sebességén, nagyobb teljesítményt biztosítva.

 

A másik hasonló extra az ECO érintőgomb, amellyel öt előre beállított felhasználói mód közül választhatunk, attól függően, hogy maximális teljesítményre, vagy energiatakarékosságra van szükségünk (az öt mód játékra, videókra, prezentációkra, irodai beállításokra és Turbo Drive élményre van beállítva).

 

Szintén különlegesség, hogy a W-A-S-D gombok megvilágítást kaptak. Bár a sötétben biztosan jól mutat, egy vérbeli játékosnak feltehetően felesleges extra, hiszen álmában is megtalálná az adott billentyűket.

 

Az MSI GX723-as játék-notebook megjelenésének idejéről, valamint a laptop áráról egyelőre nem adott ki információt a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.