Hirdetés

Nappal megvilágított kijelző az LG-től



|

A 2009-es CES-en mutatja be új LCD-megjelenítőjét az LG.

Hirdetés

 

Az LG a 2009-es CES kiállításon mutatja be legújabb TFT-LCD-kijelzőjét, amely a hagyományos megjelenítőkkel szemben egy figyelemreméltó előnnyel bír: jól látható a kinti napsütésben.

 

A "Backlight Data Signal Switching Technology"-nak hála a 14,1 hüvelykes, laptopokba építhető megjelenítőnél két mód között választhatunk. Az egyik a reflektív, amelynek napos környezetben vesszük hasznát; míg a transzmisszív mód az alacsony fényerejű és benti helyeken lesz használatos.

 

Reflektív módban a kijelző, amely a Napot használja ki a láthatósága érdekében, 75%-ot vesz vissza az energiafogyasztásából, és 9:1-es kontrasztaránnyal bír.

 

lg-sun-ill-display-600.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.