Hirdetés

Netbook a Hannspree-től



|

A Hannspree egy 10 hüvelykes netbookot mutatott be, ami HANNSnote névre hallgat.

Hirdetés

 

Az Acer után most a Hannspree is bemutatta új netbookját. A tajvani gyártónak viszont ez az első ultrahordozható számítógépe, amely egyébként a HANNSnote nevet kapta. A netbook azért is számít érdekességnek, mert a Hannspree-től eddig inkább a mókás és érdekes monitorokat és kiegészítőket szokhattuk meg.

 

A 10 hüvelykes képernyő 1024 x 600-as felbontásra képes. A gépbe Intel Atom N270-es processzor, 1 GB RAM, Intel GMA950-es grafikus kártya, valamint egy 160 gigabájtos merevlemez került. A HANNSnote-ba építettek még Wi-Fi-, Ethernet- és Bluetooth-modult is, kapott továbbá három darab 2.0-ás USB portot és egy 1,3 megapixeles webkamerát.

 

A HANNSnote fehér és fekete színekben kerül a piacra még májusban, egyelőre azonban csak Spanyolországban lesz kapható a 10 hüvelykes netbook. A gép ára várhatóan 300 és 400 euró között mozog majd.

 

hannsnote.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.