Hirdetés

Nyerjen velünk Windows 7-et és Intel alaplapot!



|

Bizony, a címben benne van a lényeg. Nyerhet eredeti Windows 7 operációs rendszert, vagy egy Intel G45FC alaplapot, melyből akár HTPC is építhető! És ezért csak egy kérdőívet kell kitölteni!

Hirdetés

A PC World kérdőívében Media Center PC-kkel kapcsolatos válaszaikat várjuk, ráadásul ezzel a pár kattintással, amely még egy percnyi időt sem vesz el a napból, máris minden kitöltő bekerül egy "virtuális kalapba" - ebből aztán kihúzzuk azt, aki egy értékes és hasznos pakkot nyer:

  • 1 db Windows 7 Home Premium dobozos operációs rendszert;
  • 1 db Intel G45FC mini-ITX alaplapot Intel X4500HD grafikus vezérlővel. A vezérlő hardveresen támogatja a HD videó formátumok lejátszását. Az alaplap kifejezetten az otthoni szórakoztató központokba lett tervezve.

20090701-nyeremenyjatek-kerdoiv-01.jpg

 


Kitöltés előtt / közben / után pedig ne habozzon végigböngészni megannyi cikkünket, hírünket, videónkat a Windows 7, a Media Centerek vagy a HTPC-k témakörében, íme pár hivatkozás indulásképpen.

A nyereményjátékon budapesti olvasónknak, Sváb Jánosnak kedvezett a szerencse - ezúton is gratulálunk!

201007-nyeremenyjatek-nyertes.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.