Hirdetés

Utazz Hisense klímával a foci vb-re, vagy élvezd a meccseket egy 55 colos 4K HDR tévén!



|

Ha szeretnéd a helyszínen átélni a 2018-as futball világbajnokság izgalmait, vagy a lehető legjobb minőségben, a legkellemesebb hőmérsékletben követni a mérkőzéseket, itt az ideje, hogy beújíts egy klímát!

Hirdetés

A tavasz már ízelítőt adott nekünk abból, milyen idő vár ránk a nyáron, és ha minden így marad, csak egy hűvös szoba kényelméből tudjuk majd a legjobban átélni a vb-lázat. Szerencsére a klíma ma már nem luxus, és érdemes olyat választani, ami többet tud a hűtésnél. 

Hirdetés

Ebben segítenek a Hisense dizájnos klímái, melyek számos modern funkcióval garantálják, hogy csak a legizgalmasabb pillanatokban izzadjunk meg. Percek alatt elérhetjük velük a kívánt hőmérsékletet, bizonyos modelleket opcionálisan irányíthatunk otthonunktól távolról, okoseszközeinkről, hogy mire hazaérünk, már egy tökéletes klímájú lakásba léphessünk be. Ráadásul hidegben fűtésre is használhatjuk a készülékeket.

Most kiemelten érdemes beruházni egyre, ugyanis

négy vásárló egy életreszóló élménnyel is gazdagabb lesz, tizen pedig egy értékes televízióval egészíthetik ki a nappalit!

Azok között, akik június 3-áig Hisense légkondícionáló berendezést vásárolnak a hisense-klima.hu oldalon, és regisztrálnak a játékra, 4 darab kétfős moszkvai utazás talál gazdára szállással, repülőjeggyel, és belépővel a világbajnokság egyik mérkőzésére! 

Emellett minden, július 31-éig regisztráló vásárló esélyt kap, hogy megszerezze a 10 db 55"-os, 4K-s, HDR-t támogató Hisense H55U7A LCD televízió egyikét! Az első sorsolásra június 11-én, míg a második augusztus 3-án kerül sor.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletek a hisense-klima.hu/vb oldalon találhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.