Hirdetés

ISEO Libra: egy igazán okos zár számos kényelmi extrával



|

Te még mindig kulccsal nyitod és zárod az ajtódat? Pedig közben beköszöntött a 21. század, amihez okoskütyük járnak a világban és otthon egyaránt - és persze a kettő között, az ajtóban is.

Hirdetés

Az ISEO Libra okos zár hadat üzen a hagyományos kulcsoknak és minden, azzal kapcsolatos kényelmetlenségnek, hiszen telefonnal, bankkártyával, okos órával, RFID taggal egyaránt nyitható. A megoldás egyszerűen, lényegében percek alatt a meglévő zár helyére beszerelhető, egyáltalán nincs szükség fúrásra, de még kábelezésre sem.

Hirdetés

Funkcióit tekintve ráadásul olyat tud, mint a milliókért vásárolható beléptető rendszerek, egy magyar nyelvű appból szinte minden paraméter menedzselhető. Az ISEO Libra segítségével könnyedén szabályozhatjuk, hogy ki, mikor és milyen időtartamban tudja nyitni a bejárati ajtót. Lehetőség van például arra, hogy egy kiérkező szerelő, takarítónő a megadott időszakban (pl. délután 14 és 20 óra között) tudjon belépni lakásunkba. Az okos zár minden nyitást naplóz, beleértve a jogosulatlan nyitási kísérleteket is. Mindezek mellett az IP védelemnek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is tökéletesen alkalmas, hiszen ellenáll a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is.

TIPP: Lakáskiadásban érdekeltek számára a virtuális kulcs küldése funkció lehetővé teszi a személyes találkozó nélküli beengedést és a nyitás naplózását is.

Ezzel a funkcióval egyébként egy másik probléma is könnyedén orvosolható. Ha pl. még nem értünk haza, de a vendégünk már az ajtó előtt toporog, virtuális kulcsot küldhetünk neki, aki így könnyedén bejuthat, persze csak addig, amíg engedélyezzük.

Szeretnél többet megtudni az okos zárról? Látogass el az ISEO Libra magyarországi kizárólagos forgalmazója, a HOGE Kft. weboldalára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.