Hirdetés

Simán elveszhetsz ebben az útvesztőben, de élvezni fogod



|

"Tudod, hol vagy? Olyan, mintha már jártál volna itt? Vagy úgy érzed, most látod először? A válaszaid fogják meghatározni, hogy meghalsz vagy túlélsz és megtalálod az Útvesztő középpontját. Alexa, nyisd meg a Westworldöt!"

Hirdetés

A bevezetőben olvasható szöveg nem az HBO ismert sorozatából van, hanem egy olyan játékból, amit kimondottan az Amazon intelligens asszisztensére, Alexára találtak ki, hogy ezzel is pingeljék a rajongókat. 

Hirdetés

A játék három válaszd-meg-a-saját-kalandtípusod szintre oszlik, melyek az emlékezetre, az improvizációra, illetve az önzésre terjednek ki, illetve több, mint 60 történeten és 400 egyedi választáson mehetünk keresztül, melyek mind-mind a Westworld univerzummal kapcsolatosak. Andrew Hunter, a játékot az HBO-val közösen fejlesztő 360i kreatív igazgatója szerint a közösségi felületeken egyre többször észlelték, hogy a felhasználókat mennyire érdekli a Westworld világa, ezért úgy döntöttek eljuttatják őket oda. Méghozzá a nappaliban lévő kényelmes fotelből. 

A hangulathoz nagyban hozzájárul, hogy az autentikus hangok és zenék mellett 34 színész adta a hangját a termékhez, így például hallhatjuk Angela Sarafyant, mint Clementine-t. Talán még annyit érdemes megjegyezni, hogy az Amazon Alexájával eddig is játszhattunk olyasmiket, mint a bingó, a tic-tac-toe és a blackjack, ám a Westworld: The Maze egészen másfajta élményt nyújt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.