Hirdetés

Mi engedhetjük be a lakásba a rettegést



|

Egy jó horror sosem rossz, és mostantól csupán néhány kérdésre kell válaszolnunk, hogy a rémregények atyjától olvasson nekünk esti mesét az okoshangszóró.

Hirdetés

Stephen King vitathatatlanul a borzongató regények királya, és mivel rendkívül termékeny író, mai rohanó világunkban szinte lehetetlen azt mondani, hogy teljes életműve könnyedén kiolvasható. Hála az égnek, létezik az intelligens otthonok intézménye, és benne azok a kütyük, melyek jól felolvassák nekünk ezeket a remek könyveket. 

Hirdetés

A Stephen King könyvek kiadója mostantól 56 címet kínál azoknak, akik rendelkeznek odahaza az Amazon Alexájával, illetve a Google asszisztensével. De nem csupán arról van szó, hogy hopp, elkezdi olvasni a könyvet, hanem első körben megkérjük az okoshangszórót, hogy nyissa meg a könyvtárat, majd ezután az asszisztens kérdéseket tesz fel nekünk, és a válaszok függvényében fogja összegyűjteni azokat a címeket, melyek számunkra relevánsak lehetnek. 

Akadtak, akik már ki is próbálták ezt a remek fejlesztést, és tapasztalatuk szerint hét kérdést kaptak, melyekre három válaszlehetőség állt rendelkezésre, így többek között az, hogy mágusként, mentalistaként vagy tudósként jellemeznék-e magukat. Majd ezt követően arra kellett válaszolni, hogy legszívesebben egy paranormális jelenségekkel foglalkozó múzeumot látogatnának-e meg, netán inkább felfedezésekkel kapcsolatos vagy esetleg elveszett városokkal operáló múzeumba néznének-e be. 

Miután eldöntöttük, hogy melyik könyvet kívánjuk igazán, hirtelen betölti a helyiséget Jeremy Bobb hangja, aki kimondottan profi ezekben a felolvasásokban, de a még jobb hatás érdekében zenék és hanghatások színesítik a produkciót. Végezetül pedig, amit még érdemes tudni, hogy apróbb mintákba hallgathatunk bele annak érdekében, hogy valóban a számunkra éppen legérdekesebb könyvet hallgathassuk végig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.