Hirdetés

Ilyen sincs gyakran: az Apple olcsóbban adna valamit



|

Láttunk már olyat, hogy az Apple egy népszerű modellt megpróbál valamivel kevesebbért adni, most azonban erre egészen más oka van.

Hirdetés

A jelenlegi adatok szerint az almás gyártó válasza a Google Home-ra és az Amazon Echóra nem sikerült kellően csattanósra, ami az elemzők véleménye alapján leginkább annak köszönhető, hogy 350 dollárért kapható, míg vetélytársai 100 dollár alatt maradnak. 

Hirdetés

Pletykák járnak arról, hogy mindezt érzi az Apple is, és mint korábban az iPhone SE-vel tette, illetve talán teszi most is, kiadna egy olcsóbb verziót, ami ennek megfelelően tudásában elmaradna ugyan teljes árú testvérétől, de mégis az Apple-höz kapcsolható, és használhatóságban is kielégítheti a követelményeket. A források 200 dolláros árat emlegetnek, illetve azt is jelzik, hogy az olcsósított HomePod a Beats brand égisze alatt jönne ki. 

Tény, hogy korábban már hallhattunk az esetlegesen olcsóbban adott HomePod Miniről, ám fontos tudni, hogy a mostani hír nem erről a verzióról szól, hanem egy új projektről, és mivel az értékesítés a Beats névvel történne, megeshet, hogy a formatervezés is valamivel szabadelvűbb lehet, nem beszélve a színekről. 

Szintén a Beats brand garantálhatja azt, hogy olcsóbb komponensek kerülhetnek bele, igaz, ebben az esetben a hangélményre kihegyezett felhasználók messze el fogják kerülni, cserébe viszont tényleg elképzelhető, hogy többen veszik majd a vásárlók azon szegmenséből, akik egy Google Home-nál többre, míg egy HomePod-nál kevesebbre vágynak. Az Apple még nem kommentálta az értesüléseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.