Hirdetés

1000 százalékkal többet veszünk majd ezekből az eszközökből



|

Melyek lehetnek azok? A válasz egyáltalán nem aktuálpolitikai témát rejt.

Hirdetés

Úgy száguld a technikai fejlődés, mint egy mágnesvasút, és aki nem ugrik fel rá időben, az néha csak pillázik, hogy mi történik körülötte. Ezt támasztja alá az a prognózis, mely szerint az intelligens otthonok egyik fontos eleme durva terjeszkedési ütemet fog villantani. 

Hirdetés

Most már nem köntörfalazunk tovább, hanem kimondjuk, hogy a digitális asszisztensekről van szó, melyek a jelenlegi trendet figyelembe véve 2023-ra 275 millió otthonba fogják befészkelni magukat, ami 1000 százalékos növekedés a jelenlegi állapothoz képest. Mindez leginkább annak köszönhető, hogy egy okosotthon esetében a legkényelmesebb megoldás a digitális asszisztens bevetése, és igazából a költségek is alacsony szinten tarthatóak. 

De ha már a költségekről esett szó, érdemes megemlíteni, hogy a prognózis készítői megemlítik azt is, miszerint a gyors terjedésben hatalmas szerepet játszik az Amazon veszteséges taktikája. Ez azt jelenti, hogy a cég nem nyer semmit a hardverein, ellenben a komplex intelligens ökoszisztéma kialakításakor így vezető szerepet tud betölteni. A prognózis szerint a Google továbbra is csak távoli második lehet az Amazon mögött, melyen kizárólag úgy tud fordítani, hogy javít a saját ökoszisztémáinak minőségén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.