Hirdetés

Megéri egy 20 éves autó árát, hogy ne lopják el az ennél drágább tévénket?



|

Senki nem szeretné, hogy arra érjen haza, eltűntek az értékek a lakásból, szóval érdemes előre megfizetni a biztonságot.

Hirdetés

Habár a lehetősége idehaza is megvan annak, hogy napi 24 órában rajta tartsuk a szemünket az otthonunkon, viszonylag kevesen élünk vele, holott sokaknak a focivébére vásárolt tévéjük többe kerül, mint a rendszer, amivel ezt megtehetjük. 

Hirdetés

A Netgear Arlo Pro 2 egy olyan csomag, ami tartalmaz három, 1080p-ben rögzíteni képes kamerát, melyek ráadásul bírják az időjárás viszontagságait, tehát kültérre is helyezhetőek, illetve egy kétutas audiorendszert, hogy ne csupán lássuk, hanem halljuk is a történéseket. Természetesen a kamerák sötétben is kiválóan teljesítenek, így nem kell attól tartanunk, hogy az éjszaka folyamán vakok leszünk. 

Áramellátásuk hálózatról és akkumulátorról egyaránt megoldható, illetve a beállításokban megadhatjuk, hogy mennyire legyenek érzékenyek a mozgásra, ami azt jelenti, hogy például akkor ne riasszanak, ha a szomszéd macskája kényelmes léptekkel elhalad az objektív előtt.

Fontos információ, hogy az Arlo Pro 2 több oldal szerint is az egyik legjobb vétel, igaz, ennek megfelelően nem is a legolcsóbb, hiszen 600 dollárról lett 483-ra leárazva, amiből még így is kijön egy kevéssé lerúgott, 20 éves Swift. Csakhogy tény, ha valaki azért jut be a lakásunkba illetéktelenül, mert mi azt nem látjuk, és elviszi a tévét, a számítógépet, meg a családi ezüstöt, máris ennek többszörösét buktuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.