Hirdetés

Újabb dolgot szippantott be a sötét oldal



|

Olyan, mint a nindzsa: tudjuk, hogy ha létezik fehérben, akkor lennie kell feketében is. Csak ez egy bögre. De legalább okos.

Hirdetés

Nem gondolnánk, hogy minden egyes háztartás alapvető kelléke a hőfokszabályzós bögre, de akinek van, az általában imádja. Ebben a szegmensben áll rajthoz az Ember terméke is, melyet fehérben már lehet kapni egy ideje, ám most kapott egy új színt (már amennyiben színnek tekintjük. 

Hirdetés

A Temperature Control Ceramic Mug tavaly került piacra, és az első hat hétben rögtön elkelt 110.000 darab a nyolcvan dolláros termékből, ami arra utal, hogy a gyártó elég jól megérezte a piac igényeit. Sőt, azt gondolnánk, hogy az a meglátása is helyes, hogy a népek a fehér mellett a fekete kivitelt is viszik majd, ami még stílusosabb, mint világos testvére. 

A kávésbögrék Darht Vadere ugyanúgy rozsdamentes acélból, kerámia bevonattal készül, mint eddig, és ára is változatlan, tehát nyolcvan dollár. Ezért a pénzért kapunk egy alkalmazást is, melyben beállíthatjuk, hogy az adott folyadékot milyen hőfokon szeretnénk fogyasztani, illetve előre beállított értékeket adhatunk meg az alapján, hogy teát, kávét, bögrés levest, folyékony nitrogént, stb kívánunk fogyasztani. 

Érdemes azonban tudni, hogy a bögre csupán korlátozott ideig elérhető, így aki úgy gondolja, hogy nem tud ilyesmi nélkül élni, az gyorsan cselekedjék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.