Hirdetés

Úgy tűnik, a porszívóra és a termosztátra gerjedünk



|

Az egyértelmű, hogy az intelligens kütyük megkönnyítik az életünket, de vajon melyek azok, amiket a leginkább szeretünk?

Hirdetés

A CES 2019-en számos érdekességgel találkozhatott a műértő közönség, hiszen volt kenyérkészítő robot és ruhahajtogató gép, sőt, olyan szekrény is, aminek a polcaira gombokat vetít egy kijelző, behozva a világot a ruhák közé. Látszik tehát, hogy az intelligens szerkezetek mind nagyobb teret hódítanak maguknak, most pedig az is kiderül, miknek örülünk a legjobban. 

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban hatezer ember bevonásával készült felmérés szerint a megkérdezettek negyven százaléka egyértelműen úgy gondolja, hogy az okosotthonokban használt technológiák remek dolgok, és szívesen alkalmaznák is őket. Arra a kérdésre pedig, hogy véleményük szerint mely kütyük a leginkább hasznosak, 46 százalékban olyan válasz érkezett, hogy az okostermosztát, míg második helyre 40 százalékkal a robotporszívó került.

Ugyanakkor a hűtőket is komálják a felhasználók, hiszen 32 százalékuk szerint remek dolog az, hogy ezek az intelligens konyhai darabok a bennük lévő termékek alapján javasolnak recepteket, illetve ugyanennyien mondták azt, hogy az okosmosógépek is megkönnyítik az életet. Nagyon érdekesnek tűnik az "élethelyzetekkel" kapcsolatos kérdés is, ahol a válaszadók 37 százaléka azt mondta, egy koncertet szívesebben néz az okostévéjén, míg 43 százalék szerint a színház is élvezetesebb így. A felmérést készítő cég szóvivője szerint az elmúlt időszakban jelentősen fejlődtek a technológiák, és az emberek szeretik az olyan eszközöket, melyek megkönnyítik az életüket, és segítségükkel hatékonyabbak lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.