Hirdetés

Az okosszekrény még a ruhádat is kikészíti



|

A ruhásszekrény elsődleges funkciója az, hogy tárolja a ruhákat... legalábbis eddig az volt. Mostantól hangvezérléssel működő inassá is változhat.

Hirdetés

Habár rengeteg intelligens eszközt helyezhetünk el otthonunkban, még mindig vannak vakfoltok, de ahogy látszik, az LG igyekszik ezeket felszámolni, hiszen egy egészen érdekes újdonságot fog bemutatni az IFA 2018-on. 

Hirdetés

Maga az LG Styler rendszer már több országban elérhető, de az új modellek még okosabbak és hanggal is vezérelhetőek. Az LG Styler ThinQ a Styler Mirrored Glass Doorral kombinálva egy olyan egységet alkot, ami megtestesíti az okosgardrób fogalmát. A ThinQ AI technológiát használva megérti a neki adott utasításokat, így képes megtisztítani, szárítani, és viselésre felkészíteni a benne tárolt ruhákat. Mindezek mellett az eltérő ruhatípusokhoz maga mondja meg, hogy mik a legmegfelelőbb tisztítási ciklusok. 

A Styler család új eszköze az LG mesterséges intelligenciáját használó fejlesztések újabb darabja, ami mutatja, hogy a cég igyekszik minél okosabb és jobban használható dolgokat a piacra dobni. Az LG Styler ThinQ és az LG Styler Mirrored Glass Door a hónap utolsó napján kezdődő IFA 2018-on lesz látható Berlinben, tehát aki testközelből szeretné megnézni, annak nem is kell túlzottan messzire utaznia. Az pedig már más kérdés, hogy milyen érzés lehet, amikor az ember egy ruhásszekrénynek beszél, de vélhetően meg lehet szokni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.