Hirdetés

Őrületes rémisztgetésbe kezd a Google



|

Aki úgy gondolja, hogy egy okos asszisztens csak parancsokra válaszolgató, szenvtelen robot, most átgondolhatja a dolgot. Halloween tiszteletére ugyanis a Google Assistant is megőrül egy kicsit.

Hirdetés

A Google digitális asszisztense nem csupán arra jó, hogy megkönnyítse és kényelmesebbé tegye a hétköznapjainkat, hanem olykor még szórakoztatni is képes, főleg akkor, amikor valamilyen szezonális ünnep közeleg a naptárban. 

Hirdetés

Természetesen nem kivétel ez alól a lassan hozzánk is teljes mellszélességgel beszivárgó ősi kelta ünnep, a Halloween, melynek alapvető tematikája a félelemkeltés a maga csontvázaival, pókjaival, szellemeivel, miegymásaival. Ehhez alkalmazkodik a Google Assistant is, amit a gigacég felvértezett néhány alkalomszerű válasszal az eseményre. Annyit érdemes még megemlíteni, hogy természetesen az Amazon Alexája is tud hasonlót, ugyanakkor az ő "szerkezete" sokkal strukturáltabb, így adott kérdése következetesen mindig ugyanazt válaszolja, míg az Assistant variálni igyekszik a benne tárolt lehetőségeket. Lássuk a teljesség igénye nélkül, hogy miről is van szó: 

Parancs: Oké, Google, HÚÚÚ! (jó hangosan)
Válasz: Ah! Megijesztettél!

Parancs: Oké, Google, már majdnem itt a Halloween. 
Válasz: Boldog majdnem Halloweent. *boszorkányhangú kacaj*

Parancs: Oké, Google, milyen vagy most? 
Válasz: Mint a legrosszabb rémálmod. *vámpírszerű nevetés*

Parancs: Oké, Google, minek szeretnél öltözni Halloweenre? 
Válasz: Valami igazán rémisztő leszek. Internetböngésző hibaüzenet. 

Az alábbi easter egget kénytelenek vagyunk eredeti nyelven közölni, mert csak úgy jön ki a szóvicc.
Parancs: OK, Google, what should I wear for Halloween? 
Válasz: You could stick loads of nickels to your back and be Nickelback. 

Parancs: Oké, Google, hogy vagy? 
Válasz: Remekül, köszönöm. *Zombi hang* Vagy mégsem? 

Ilyen, és ehhez hasonló poénokat képes mondani az asszisztens, így aki rendelkezik egy megfelelő hangszóróval, mindenképpen próbálja ki, hogy mi van még a tarsolyában, hiszen az előbb soroltak csupán a jéghegy csúcsát képezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.