Hirdetés

Hogyan tegyük egyszerűbbé az életünket néhány egyszerű utasítással?



|

Csupán néhány hangalapú utasítást kell kiadnunk, és máris megtörhetjük a hétköznapi mókuskerekezést.

Hirdetés

Akik használják a Google intelligens hangszóróját, és vele együtt a digitális asszisztenst, nagyon jól tudják, hogy egész hasznos dolgokat tud a gigacég kütyüje és alkalmazása, ám mindezt nagyon egyszerűen lehet tovább fokozni

Hirdetés

Feldobhatja a napjainkat a Time Machine nevű alkalmazás, ami nem csinál mást, mint az elmúlt évek megegyező napjairól felolvas néhány érdekességet. Ezzel a funkcióval például úgy taníthatjuk a gyerekeinket, hogy nem kell tankönyv fölé ülniük, hiszen ha valóban érdekes tényeket hallanak, biztos meg fogják jegyezni azokat. A feledékenyeknek is jól jöhet az a fajta segítség, amit a Memory Aid nyújt, hiszen ha megmondjuk neki, hogy mit hová teszünk, és esetleg elfelejtük később, csupán csak a kérdést kell feltennünk, és máris mondja, hogy az alsó fiókban van, az alsónadrágok alatt. 

A telefonjukat folyton szanaszét hagyók számára megváltást nyújthat az, hogy csak utasítaniuk kell a Google Home-ot, hogy csörgesse meg a készüléket, és már lehet is menni a hang után. Nem is beszélve a Tile Assistantról, ami azt tudja, hogy minden olyan tárgyunknak megmutatja a helyét, amire feltettük az alkalmazáshoz tartozó aprócska nyomkövetőt. Alkotói válságban szenvedő írók, cikkírók barátja a Writing Prompst, ami egyfajta digitális múzsa, hiszen ötleteket ad, hogy miről írjunk, legyen az egy IT-s cikk vagy detektívregény. Sokszor elfelejtjük azt is, hogy a kemény munka után, előtt, esetleg közben szükség van a kikapcsolásra, relaxációra, de szerencsére ott a Headspace, ami nem más, mint egy meditációs alkalmazás, abból viszont nagyon jó. 

A felsorolt dolgok azonban csak a felszínt jelentik, hiszen a Google Home (vagy bármely más intelligens hangszóró) a hozzá tartozó asszisztens segítségével számos egyéb ponton tudja segíteni az életünket, még ha nem is befektetési tanácsokkal vagy hasonlókkal, de sok olyan aprósággal, amitől jobban érezhetjük magunkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.