Hirdetés

Már nem csak húsgombócért mehetünk a bútoráruházba



|

A Mikkamakka típusú, lapra szerelt bútorok között októbertől lesz egy nagyon hasznos kütyü is, amivel felokosíthatjuk a lakást.

Hirdetés

Egy Ikeás látogatás felér egy rövid kirándulással is - kis túlzással mondhatjuk azt is, hogy mire az ember végiggyalogol az áruházon, ahol hamarosan egy újabb, az intelligens otthonokba kívánkozó termék is elérhetővé válik. 

Hirdetés

A hírek szerint októberben érkeznek az intelligens dugaljak a bolthálózathoz, melyek segítségével kissé könnyebbé válhat az életünk, hiszen velük akár telefonról is vezérelhetjük azokat az eszközöket, melyek ide vannak csatlakoztatva. Jelenleg úgy tudni, hogy az alapmodell valahol 5 000 forint környékén érhető majd el, de ez alig tud többet a hagyományos verzióknál. 

Fotó: CNET

Kiindulva a konkurens termékek áraiból, azok a kivitelek, melyek távirányítóval is rendelkeznek, inkább 10.000 - 15.000 forint magasságában mozognak majd. Csak összehasonlításként érdemes megemlíteni, hogy a Belkin Wemo Mini Wi-Fi Smart Plug szűk tízezer dollárnak megfelelő dollárért, míg a Fibaro Wall Plug hatvan dollárért (16 700 HUF) érhető el. Az Ikea új terméke a Tradfri termékcsaládot bővíti majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.