Hirdetés

Ezt az okos tükröt akarod is, meg nem is



|

Akarod, mert okos, meg modern, meg cool. Viszont nem akarod, mert ez bizony azt is kíméletlenül megmondja, ha nem nézel ki túl jól.

Hirdetés

Európa felkészülhet, mert érkezik a tükör, amit ugyan bő nyolcvan éve már vászonra vitt Walt Disney, de a valóságban időbe tartott, mire tényleg elkészült. Tükrüm, tükröm, mondd meg nékem... És ez végre megmondja.

Hirdetés

Az IFA 2018-on bemutatott HiMirror Mini valójában már egy eredeti ötlet új verziója, és elég sokat tud, kezdve azzal, hogy értelemszerűen kapcsolódik az internetre, mint minden intelligens dolog. A modell, melyet egyebekben már a CES-en is látni lehetett, prémium felszereltségben beépített kamerát is tartalmaz, kielemzi a bőrünket, nyomon követi a célkitűzéseinket, és elemzi, hogy mennyire jók azok a kozmetikai cuccok, amiket használunk. Mindezek mellett még zenél is a netről, és időjárási adatokat szolgáltat, miközben sminkelünk vagy a pattanásainkat nyomogatjuk. 

Mindezek mellett beépített LED-világítása van, és a megfelelő alkalmazással könnyedén összeköthető a közösségi oldalakkal is. A HiMirror Mini előreláthatólag októberben érkezik Európába, és 259 euróért vásárolható majd meg, ami jelenleg 85 000 forint körüli összeget jelent. Lesz majd egy Plus verziója is, amit a gyártó a szépségápolásra, regenerálódásra szakosodott vállalkozásoknak kínál, mint amilyenek a szalonok, illetve a fürdők.

Ezen a modellen kívül is egyre több intelligens tükör van a piacon, melyek persze nem nem úgy fogalmaznak, miszerint "éppen elég rosszul nézel ki", cserébe viszont több biometrikus elemzést kínálnak, ami nem minden esetben öröm a tükörbe néző számára. De ez persze nem a tükör hibája... A HiMirror mellett egyébként már olyan modellek is akadnak, melyek a teljes testünket vizsgálják. Szóval lehet szépen mazsolázni a piacon, ha valaki többre vágyik a falra akasztott foncsorozott üvegnél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.