Hirdetés

A Fekete Péntek után máris itt a Kiber Hétfő



|

Csak úgy repkednek az ember feje felett a leárazások, de míg nálunk sokszor valójában irreálisan magas eredeti árat tesznek fel, és ahhoz képest adják a kedvezményt, a világ szerencsésebb országaiban más a helyzet. Ott tényleg akció van.

Hirdetés

Az egymást taposós Fekete Péntek éjfélkor véget ért, de szerencsére máris itt a Cyber Monday, ami nagyjából ugyanaz, vagyis pici pénzért lehet jó cuccokat venni. Nehéz helyzetben van ilyenkor az a cikkíró, aki az intelligens otthonok témakörében szeretne releváns írást összehozni, tekintve, hogy még az értelmes oldalak is csupán az akciókra fókuszálnak. Tegyünk mi is így. 

Hirdetés

A piac megkerülhetetlen részét képezi az Amazon és az ő Alexája, így érdemes a rá épülő rendszerek között turkálni, így például rögvest ott a Hive beköszönő csomagja, ami a Welcome Home Pack névre hallgat, és alapból 349 dollár (szűk 100.000 forint), most azonban 245-ért (69 200 HUF) vihető haza. Az Amazon Echo Plus Bundle is egész jó áron kapható, főleg úgy, hogy mellé van csomagolva a Philips okosvillanykörtéje is, melyek így együtt 165 dollár (46 600 HUF) helyett 109-ért húzhatóak be (31 000 forint). 

Érdemes odafigyelni az intelligens termosztátokra is, ahol 30-50 dolláros árelőnnyel szerezhetjük be a hőmérsékletszabályzó szerkezeteket, de aki esetleg furfangos zárat vásárolna, szintén kedvezményesen teheti, meg, hiszen például az Ultraloq UL3 BT érintőkijelzős, ujjlenyomatos, kulcs nélküli zár 249 dollár helyett 149-ért szerezhető be. És ha már a bejáratról esett szó, akkor nyugodtan hozzá lehet csapni az intelligens kamerákat és csengőket is, mivel előbbieknél szintén százdolláros kedvezményt lehet elcsípni, és utóbbiak is meglehetősen jó árban vannak. Igaz, kalkulálni kell azzal, hogy általában a tengerentúlról beszélünk, tehát ha egyáltalán szállítanak is Európába, nem annyiért fogjuk megkapni az árut, mint amennyi az alapár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.