Hirdetés

Itt a megoldás, ha nem akarsz a konyhában megöregedni



|

Nem kell többé órákig szöszölni a főzéssel, meg negyedóránként kimenni kavargatni a pörköltet, ha ott van helyettünk két, soha el nem fáradó kar.

Hirdetés

Kétféle ember van: aki szeret főzni, és aki nem. Utóbbiak utálnak minden olyan napot, amikor hagymát kell pucolni, húst vágni, párolódni a kajaszagban, és izzadni a harmincfokos konyhában. Nekik itt a megfelelő megoldás. 

Hirdetés

A Moley Robotics robotkarja motion capture technológiával működik, ami azt jelenti, hogy előzetesen megtanulja a mozdulatokat, amiket aztán már önmagától is képes alkalmazni. Ahogy a videóban is látható, ezzel a megoldással akár a világ leghíresebb séfjeitől képes tanulni, amit aztán odahaza, a mi konyhánkban tud kamatoztatni. 

A dolog érdekessége, hogy bár egészen futurisztikusnak tűnik ez a fajta konyhai kisegítés, mégsem kell rá túl sokat várni, hiszen elvileg már ebben az elérhetővé válik. Ja, és ahogyan a filmben is látszik, nem csupán kiméri az összetevőket, és megfőz, hanem még el is takarít maga után. A lusták számára kész mennyország. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.