Hirdetés

Már a hűtőnk mondja meg, milyen bort igyunk



|

Sőt, akár arra is tesz javaslatot, a kiválasztott palackhoz milyen sajtot együnk. Ez bizony már bőven a 21. század.

Hirdetés

A jó bort palackban adják, dugó van benne, és semmiképp se tabletta. Aztán, ha igazán igényesek vagyunk, beszerezhetünk borhűtőt is, és hasonlóan elhivatott barátainkkal kortyolgathatjuk a déli lejtős, késői szüretelésű, íves savgerincű borokat (vagy hogy is mondják ezt az okosok). Eltartott kisujjal természetesen. Mindenesetre, ha nincs a közelben sommelier, hogy ajánljon nekünk valami testhezállót és különlegeset, akkor vehetünk olyanborhűtőt, amelyik ezt a feladatot is ellátja. 

Hirdetés

Évente rendeznek egy olyan eseményt Las Vegasban, ami arról szól, hogy éppen milyen újdonságok várhatóak a konyhában és a fürdőben. Ez így elsőre talán maximum a háztartási gépeket fétisként imádó feleségeket villanyozza fel, holott valójában tényleg akadnak érdekes eszközök. Itt bukkant fel többek között az LG luxuskategóriás Signature Kitchen Suite brandjéhez tartozó intelligens borhűtő, melyhez természetesen egy alkalmazás is jár. A True Sommelier névre hallgató app a Wine Ringtől származik, és lehetővé teszi például azt, hogy borfogyasztás után osztályozzuk elégedettségünket a termékkel kapcsolatban, így hamarost kialakul egy olyasfajta rendszer, ami a saját preferenciánkon alapul, amibe beletartozik az is, hogy adott esetben milyen nedűhöz milyen sajtot fogyasszunk. 

Ennek megfelelően az alkalmazás a továbbiakban különféle borokat tud javasolni fogyasztásra, illetve a gyártó tervei szerint a hűtőt integrálná a SmartThinQ felhőalapú platformba, ami azért jó, mert így távolról is vezérelhetjük a hőmérsékletet, illetve nézegethetjük az évjárat-ajánlót. Mindezek mellett a hűtő Wine Cave technológiája elvileg minimalizálja az ízek befolyásolását azzal, hogy nincs hőmérséklet ingadozás, és rezgés. Arról még nem tudni, hogy mikor kerül majd piacra ez a csodálatos szerkezet, arról nem is beszélve, hogy mennyit kell a kasszánál hagyni, ha szeretnénk egy ilyet az otthonunkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.