Hirdetés

Van, aki szerint a legjobb villany... a tévé



|

Úgy tűnik, a Philipsnél nincs nyár, nincs szabadságolás vagy ha mégis, akkor az nem érinti a kreatív részleget.

Hirdetés

Az intelligens világításban is erősen érdekelt gyártónak elég sűrű hónapok vannak a háta mögött, hiszen a jól ismert izzói, és fénycsíkjai mellett beizzította az okostükröt, és a kültérbe szánt kütyüit is, most pedig itt az újabb nagy dobás. 

Hirdetés

Ősszel terveznek a piacra dobni néhány olyan újdonságot, melyek jól illeszkednek a Hue ökoszisztémába, így számíthatunk a Philips Hue Play megjelenésére, mely nem más, mint egy nagyjából 23 centiméteres rúd, mely színváltós ledekkel kerül szerelésre, és simán ráragaszthatjuk a tévé hátára, vagy akár a padlóra is. Főleg akkor, ha ugyanettől a gyártótól van egy ledvilágításos tévénk is, mert akkor oda már eleve nem kell. A Play fekete, valamint fehér házzal is kapható majd, és a jelenlegi információk szerint valahol 70 dollár környékén férhetünk hozzá, ami 20 000 forintnak felel meg, míg a kétdarabos szett 130 dollár. 

A másik újdonság a Philips Hue Signe, ami egyszerűen megfogalmazva egy világító, vertikálisan elhelyezett rúd, melyet a falnak fordítva igen impozáns látványt érhetünk el. A kisebbik verziója 160 dollár, míg a nagyobb 250, úgyhogy érdemes elgondolkodni, mennyit vegyünk, mert elég borsos az ára. Természetesen mindkét világítási formát vezérelhetjük Alexa és a Google Assistant segítségével, illetve kapcsolódhatnak a Philips Hue Entertainmenthez, amivel olyan fényorgiát érhetünk el, hogy hét határból jönnek megnézni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.