Hirdetés

Úgy tűnik, máris lelepleződött az új otthoni trónkövetelő



|

Jön az okos és hangos asszisztens harmadik generációja, ahol a rideg fém is átadja a helyét a szövetnek.

Hirdetés

Azért csodálatos az internet, mert néha maguk a gyártók is onnan értesülnek róla, hogy éppen valami újat készítenek, és mire bevallanák, hogy valóban így van, már kép is megjelenik róla. 

Hirdetés

Ezúttal az Amazon újdonsága került a célkeresztbe, már amennyiben lehet hinni a Numerama és az FrAndroid által közzétett képnek, amiről könnyen kiderülhet, hogy tényleg valódi, mivel az Amazon terén általában jól tájékozott AFTNews is megerősítette. A francia forrás szerint a fotón az Amazon Echo Dot harmadik generációja látható, mely jelenleg a Donut (fánk) névre hallgat. Csak apró emlékeztetőül, és jelezve, hogy illeszkedik a sorba, a korábbi két Echo Dot a fejlesztés fázisában a Pancake (palacsinta) és Biscuit (keksz) neveket kapták. 

Amit a fotóról ki lehet következtetni, hogy az újabb iteráció szintén négy gombot kap, melyekkel be-és kikapcsolni, némítani, valamint hangerőt állítani lehet. Mikrofonok terén darabszámban csökkenést tapasztalhatunk, hiszen míg a korábbi generációban hét volt, most ötöt számolhatunk össze. Habár az Echo Dot hátsójáról nincs fotó, feltételezhető, hogy meghagyják az AUX-csatlakozást, hiszen ez az egyik legnagyobb előnye riválisa, a Google Home Minivel szemben. Habár a kiszivárgott képről nehéz megmondani pontosan, de talán az Amazon elhagyja a fekete műanyagot, a szövet javára, vagy legalábbis beborítja azt, ami érzetre mindenképpen minőségi előrelépést jelenthet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.