Hirdetés

Ez a robotporszívó már tényleg mindent tud



|

Innentől a szemünk sarkából sem kell figyelnünk, nehogy véletlenül leessen a lépcsőn vagy leverjen valamit.

Hirdetés

Csodálatos dolog a robotporszívó, mert ugyebár azt mindenki szereti, amikor valaki (vagy jelen esetben valami) úgy dolgozik körülötte, hogy neki ehhez a kisujját se kell megmozdítania. Persze azért még így is voltak feladatok, amiben ezeknek a kis automata kütyüknek manuálisan kellett segítenünk, de ez már a múlté.

Hirdetés

A Neato Robotics gyárából kikerülő Neato Botvac D7 Connected nevű robotporszívók kaptak egy olyan frissítést, amitől sokkal jobbá váltak az ingatlan feltérképezésében. Nem csupán még precízebb így a folyamat, hanem az eszköz képes arra, hogy a többszintes otthonok minden egyes emeletének elrendezését bemagolja. Az intelligens - idehaza kissé szerencsétlenül hangzó "No-Go" segítségével manuálisan is beállíthatjuk az egyes emeletek speciális helyeit, melyeket az egység majd kikerül. Így például attól sem kell tartanunk, hogy az emeleti lépcsőt megközelítve a drága jószág lebucskázik, mint Magdi anyus, és onnantól csak a szerviz vagy a MÉH telep felé vehetjük az irányt.

A frissítés azonban nem merül ki ennyiben, hiszen ennek részeként érkezik a Neato Quick Boost töltési mód, ami annyit tesz, hogy a porszívó képes felmérni, mennyi áramra van még szüksége a munka elvégzéséhez, és ha úgy gondolja, hogy már nem futná rá az erejéből, akkor gyorsan elkacsázik a töltőhöz, és pótolja a veszteséget. Így nem fog megtörténni olyasmi, hogy ottmarad a szoba közepén tehetetlenül, miközben a meló egy része még hátra van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.