Hirdetés

Ha csak egy okoskütyü sírva röhögős videóját nézed meg ma, az ez legyen



|

Adott egy robotporszívó, amelyik bármikor ütközik valamilyen tereptárgyba, ordít, mintha ütnék és úgy káromkodik, mint a kocsis. A szerkesztőség vinnyogva nézte a videót, legyen meg nektek is!

Hirdetés

Mindig vicces olyan átalakításokat látni, melyeknek valójában az égvilágon semmi haszna, ellenben vitathatatlanul szórakoztatóbbá teszi a hétköznapokat és a házimunkát. Ilyen az a Roomba robotporszívó is, ami üvölt és vehemensen szitkozódik, ha valamilyen akadályba ütközik. 

Hirdetés

Magát a robotporszívó témakörét talán azok is ismerik, akik még mindig a szovjet ipar egyik remekművét, a Rakéta típusú porszívót hajtják odahaza, de ha véletlenül nem így lenne, legyen elég annyit tudni, hogy egy olyan eszközről beszélünk, ami ügyesen feltérképezi a lakást, és az egyes helyiségekben fel-és alá mocorogva magától feltakarít. A Roomba ebben a szegmensben az egyik legismertebb márkának számít, nem véletlen, hogy a trágár szívóeszköz prototípusának megalkotására is ilyet választott egy Michael Reeves nevű srác. Igazából ide feleslegesek is a szavak, tessék nézni, hogyan működik a kütyü. 

A modifikáció érdekessége, hogy nem különösebben bonyolult, ellenben a masina innentől kezdve nem tudja ellátni eredeti feladatát. Ahhoz viszont, hogy ilyen veretes csúfságokat tudjon kiabálni, Michael egy Raspberry Pi-t, egy rádióvevőt, egy Bluetooth hangszórót, és néhány szenzort használt fel, és így lehetséges, hogy amikor a Roomba nekiütközik valaminek, akkor ordít, aki pedig hallgatja, sírva röhög rajta. Kicsit bővebben az átalakításról az alábbi videóból nyerhetünk információt, és láthatunk-hallhatunk néhány zseniális ordibálást is az eszköztől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.