Hirdetés

Új trükköket dob be a Samsung asszisztense



|

Igaz, még várni kell rá kicsit, de azért jó tudni, mivel turbózzák fel a Bixby képességeit.

Hirdetés

A koreai óriás azt tervezi, hogy Bixby nevű hangalapú asszisztensét elérhetővé teszi harmadik fél számára is, ami röviden azt jelenti, hogy szeretné, ha minél több eszközön alkalmazni lehetne, és ezt külső fejlesztőkön keresztül reméli elérni. 

Hirdetés

A döntés nem butaság, már csupán azért sem, mert az Amazon Alexája, az Apple Sirije, és a Google Assistant már elég régen a piacon vannak, és egy akkora gyártó, mint a Samsung, nem engedheti meg magának, hogy ne képviseltesse magát mindenütt, ahol csak lehet. Konkrétan viszont még nem tudni, hogy mindez mit jelent, de a jövő héten San Franciscóban lesz egy rendezvény, ahol a gigacég bővebben beszél majd arról, hogy a fejlesztők miként tudnak olyan "kapszulát" készíteni, amivel Bixby olyasmiket tud majd, mint ki-be kapcsolgatni a tévét, recepteket keresni, és hasonlók.

A Bixby maga tavaly indult útjára a Galaxy S8-cal együtt, és a gyártó azt tervezi, hogy 2020-ra minden eszközében jelen lesz, nem titkoltan azzal a reménnyel, hogy sikerül nagyobb részesedést szerezni az okosotthonok piacán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.