Hirdetés

Saját magát buktatta le a Samsung



|

Ilyen az, amikor egy szoftver kikotyogja gyártójának legféltettebb titkait. Ami most kiderült, azt jövő hétig még nem kellett volna a világra szabadítani.

Hirdetés

Lesz a következő héten a Samsungnak egy szép nagy eseménye, ahol többek között a Galaxy S10-et is bemutatják, de természetesen nem csupán ennyi van a tarsolyban, hiszen sok más egyéb terméket is lelepleznek majd. Vagyis már meg is tették, csak éppen nem szándékosan. 

Hirdetés

Az okoskütyüket vezérlő és szinkronizáló Galaxy Wearable alkalmazás frissítésekor egy halom olyan eszközt is láthattak a felhasználók, amit elvileg még nem lett volna szabad, de az internet egy gonosz, sosem felejtő szörnyeteg, tehát már hiába is minden próbálkozás meg nem történtté tenni a dolgot. Ilyen új eszköz többek között a Galaxy Watch Active, ami az app szerint két eltérő színben kerül majd piacra, de ennél több nem igazán derült ki róla. Ahogy a képen is látható, szintén lebukott a Galaxy Fit és a Galaxy Fit e is, melyek fitnesz karkötők, gumipánttal, de utóbbiról nem tudni, hogy az "e" betű mit jelenthet a nevében. 

Hasonlóképpen elvesztette intimitását a Galaxy Buds is, ami a nevéből is következtethetően a Samsung vezeték nélküli fülhallgatója, bár hozzá kell tenni, hogy ez a kiegészítő az, ami a leggyengébben őrzi inkognitóját, hiszen nem először bukik le. Korábban ugyanis már azt is megtudhattuk róla, hogy vezeték nélkül tölthető, ráadásul kapásból a Galaxy S10-ről. A hivatalos bemutató február 20-án lesz San Franciscóban, és ha addig már nem lesz több szivárgás, akkor tutira mindent megtudhatunk ezekről a termékekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.