Hirdetés

A Samsung későn ugrik fel egy robogó vonatra



|

Erre a divatra még az Apple is későn reagált, meg is látszik az eladásain. Akkor vajon mire számíthatnak a koreaiak?

Hirdetés

Mint nemrégiben kiderült, az Amazon egyértelműen vezeti az intelligens hangszórók piacát, és egyeduralmába még a Google sem képes hatékonyan bezavarni, nem is beszélve arról az Apple-ről, ami marha későn ébredve próbált meg piaci részesedést kierőszakolni. 

Hirdetés

Akkor vajon mit gondol a Samsung, amiről úgy tudni, hogy tervei szerint ezen a piacon is versenybe szállna a többiekkel, bár konkrét részletekről nem sok információnk van. Mindössze annyi biztos, hogy 2017 novemberében már benyújtott egy olyan szabadalmat, melynek a lényege egy okoshangszóró volt, melynek érdekessége, hogy olyasféle érintőképernyőt tartalmaz, melyről más gyártó újdonságaként is értesülhettünk. 

Mindezek mellett elvileg lesz rajta arcfelismerést is tudó kamera, valamint egy olyasfajta megoldás, melynek segítségével a hang mindig arrafelé terjed majd, amerre a felhasználó tartózkodik. A pletykák szerint nagyjából 300 dollár körüli áron indul útnak az új termék, ami már csak azért is érdekes, mert az Apple HomePod is ilyesmi árazással támadta a piacot, de gyorsan kiderült, hogy ezen a szinten már a rajongók sem annyira szeretnék megvenni. Szóval sokan kérdezhetik joggal, hogy vajon mit szeretne ezek után a Samsung, amelynek messze nincs olyan elvakult rajongói bázisa, mint az almás cégnek? Talán augusztus 9-én, amikor az új Galaxy Note-ról lerántja a leplet a koreai gyártó, ez is kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.