Hirdetés

Ennél egyszerűbben már nem lehet Skype-ot használni



|

Csupán néhány egyszerű mozdulat, és máris háton fekve, kezünket a fejünk alatt nyugtatva hívhatjuk az anyósunkat. Vagy bárkit.

Hirdetés

Akik naprakészen követik a digitális trendeket, azok már aszerint élnek, hogy egy intelligens otthon alapvető felszerelése az okoshangszóró és valamilyen digitális asszisztens. Ez a világ szebbik felén - mármint ahol működnek a cég kapcsolódó szolgáltatásai és van hivatalos terjesztése is - jellemzően az Amazon Alexája, mely jelentős fölénnyel dominálja a piacot. Amennyiben összekötjük őt és a Skype-ot, csupán néhány szóval tudunk másokat hívni a kattintások/koppintások helyett. 

Hirdetés

Arról nem is beszélve, hogy ezzel a megoldással most két hónapon keresztül 100 ingyenes percet kapunk havonta abban az esetben, ha telefonos partnert hívunk. Ahhoz, hogy mindezt megtehessük, csupán annyit kell tennünk, hogy egyrészt letöltjük az Amazon Alexa alkalmazást (amennyiben még nem tettük meg) annak megfelelően, hogy Androidot vagy iOS-t használunk. Ezt követően irány a Beállítások -> Kommunikáció -> Skype menüpont, és belépés a Microsoft fiókba, mellyel a Skype-ot használni kívánjuk. 

Miután ezt a néhány egyszerű lépést megcselekedtük, csupán annyi a dolgunk, hogy utasítjuk Alexát a hívások kezdeményezésére, tehát kiadjuk például az "Alexa, call Corleone Pizza" utasítást, és már tárcsázza is a másik felet, hogy megrendeljük kedvenc ételünket. Ugyanezt megtehetjük természetesen telefonszámokkal is, ami azt jelenti, hogy a név helyett bediktáljuk a telefonszámokat, azt azonban fontos lehet tudni, hogy segélyhívásokra a szoftver nem alkalmas, tehát teljes egészében nem tudjuk száműzni a hagyományos hívásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.