Hirdetés

Ha csak egyetlen bőröndöt szeretnél, akkor ez legyen az!



|

Egy jó bőrönd annyit tud, hogy eltárolja a dolgainkat? Ugyan! Egy modern bőrönt mindent IS tud.

Hirdetés

Van úgy, hogy a otthonunkat (ami jó esetben okos, vagy már egyre okosodik) elhagyva repülőre ülünk, hogy a világ egy másik pontján jelenjünk meg, és ilyenkor jól jön egy praktikus utazóbőrönd, amiben nem csupán a cuccaink férnek el, hanem egy halom olyan extrával is rendelkezik, amire elsőre nem is gondolnánk. 

Hirdetés

A jelenleg a közösségi kalapozás fázisában lévő SkyValet nevű intelligens bőrönd innovatív mivoltát mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a cikk írásának pillanatában még 3 nap van hátra a kampányból, de a 10 000 dolláros cél már bőven megdőlt azzal, hogy 380 000 dollárnál tart a gyűjtés. Nem is csoda, hiszen egy olyan poggyászról beszélünk, ami egyrészt teljesen kompatibilis a reptéri méretek elvárásaival, másrészt olyanokat tud, mint például a vezeték nélküli töltés, de ez csak egy dolog a sok közül. Érdemes megnézni a videót, amiből egyértelműen kiderül, milyen praktikus lehet egy ilyen SkyValet. 

A négy különböző méretben kapható bőrönd legjobban felszerelt darabja az előbb említett töltőn kívül tartalmazza a speciális kerekeket, a mágneses előlapot, dupla USB bemenetet, Bluetooth-vezérelt zárat, atombiztos cipzárakat, és opcionálisan GPS-nyomkövetőt, amivel megtudhatjuk, éppen hol vannak a cuccaink, ha elhagytuk volna. Mindezek mellett a két nagyobb kivitelben még mérleg is van, ha esetleg valaki pont a reptéren szeretné porciózni a kokaint. Jelenleg a legkisebb SkyValet 249 dollárért jegyezhető elő, míg a leginkább méretes darabért 279 dollárt kérnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.