Hirdetés

Szobapincért faraghatsz a robotporszívódból



|

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó, tartja az ismert mondás, de ezek szerint olyan sincs, hogy valami nem sörpincér.

Hirdetés

A legtöbben nem születünk pincérnek. Ez leginkább azt jelenti, hogy amíg egy gyakorlott felszolgáló simán kiviszi a tálcán egy 10 fős asztaltársaság rendelését, a házibuli alkalmával házigazdaként már néhány korsó söröcskével is bajban lehetünk. Szerencsére van élet a zsúrkocsin túl is, ami azt jelenti, hogy beszerezhetünk egy olyan pincérsegédet, amit még csak nem is nekünk kell tologatni, tehát ráérünk a vendégeinkkel foglalkozni.

Hirdetés

A Stella Artois bemutatta B.A.R.T. nevű fejlesztését, mely a Bartending Automated Robotic Technology-t takarja, mely röviden nem más, mint automatizált szobapincér, aminek az alapja a robotporszívón nyugszik. Így elsőre vélhetően elég furán hangzik, de elég csupán megnézni a videót, és máris tisztább lesz a kép. 

A cég szerint leginkább azért nagyszerű a fejlesztésük, mert egyszerre tudja kiszolgálni a vendégeket, és takarítani a helyiségeket, ami egy durvább buli esetén semmiképpen sem hátrány. A B.A.R.T. a Stella oldaláról megrendelhető, vagy akinek van odahaza elfekvőben egy 3D-nyomtatója, az oldalról pdf-ben letölthetőek a tervek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.