Hirdetés

A szárnyasbetét után itt a szárnyastévé



|

Úgy éled fel, mint egy robot a Transformers sorozatból, csak itt nem robotok és kamionok alakulnak át egymássá, hanem egy tévé hajtogatódik ki a dobozból.

Hirdetés

Egy magára valamit is adó intelligens otthon nem lehet meg okostévé nélkül, és a Bang & Olufsen gondoskodik róla, hogy a Beovision Harmony nevet viselő eszköze szó szerint kiemelkedjen az átlag képládák sorából. 

Hirdetés

Amikor ki van kapcsolva, a televízió szépen lapít talajközeli állapotában, ám mikor üzembe helyezzük, felemelkedik onnan, és az őt addig részben takaró hangszórók szétnyílnak, mintha szárnyak lennének, míg a képernyő felkúszik normál magasságba. A 77 hüvelykes LG C9 OLED egységet üzemeltető tévé hangszórói DSP-alapú, háromcsatornás egységek, melyek fából és alumíniumból készülnek. A tévé rendelkezik 7.1 térhatású dekóderrel, így akár nyolc Beolab hangszórót is csatlakoztathatunk hozzá, legyen az Beolab 18, 50, vagy 90. De akit hidegen hagynak a műszaki részletek, gyönyörködhet a "kibomló tévé" látványában az alábbi videón.

Természetesen a Harmony tudása nem merül ki ennyiben, így rendelkezik olyan streamer szolgáltatásokkal is, mint Tuneln és a Deezer, van "kapcsolata" az Apple Airplay 2-vel, de beépített Chromecastet is találunk, a Bluetooth pedig alapértelmezett dolog. A Netflix, az Amazon és a YouTube az LG webOS 4.5 platformjának köszönhetően működik. A Bang & Olufsen ezzel a televízióval nagyjából az LG nyomában lépked, szintén vallva azt a filozófiát, hogy a tévé nem csupán egy eszköz, hanem egyértelműen lakberendezési dizájnelem is lehet. A 2019. októberében boltokba kerülő Harmony pontosan annyira drága, mint amennyire annak néz ki, hiszen várhatóan 18 500 euróért lehet hozzájutni, ami jelenleg közel hatmillió forintnak felel meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.