Hirdetés

Videó: átmossa az agyadat az okosotthon



|

Ha valaki eddig csak átlagos mértékben tartott attól, hogy a túl sok okoseszköz átveszi felette az uralmat, most kap egy kis rettegnivalót.

Hirdetés

A OneTouch VR az E3-on mutatta be annak a 10 perces VR-filmjének az előzetesét, melyben egy bipoláris nőnek kell rádöbbennie arra, hogy új otthonában valóban csupán egy kísérleti patkány, semmi több. 

Hirdetés

A sztori szerint a nő, akit Christina Ricci játszik, férjével (Brendan Fletcher) a Pineapple nevet viselő lakópark egyik intelligens otthonába költözik, ám jön a John Cusack alakította Vernon Sarsfield, aki újságíróként leginkább az összeesküvéselméletekben mozog otthon, és rádöbbenti, hogy valami nincs rendben. Kiderül, hogy a házaspár egy "szintetikus telepátia" kísérlet önkéntelen alanya, és hamarosan egy furcsa rémálommá változik minden, ami kezdetben idilli állapotnak indul. Az előzetest már csak azért is érdemes megnézni, mert 360°-os videóként töltötték fel a YouTube-ra, és mint ilyen, folyamatosan kedvünk szerint változtathatjuk a nézőpontját. 

A Distorted Reality felvételekor 16 darab GoPro Hero 4-et, használtak, melyeknek besegített egy GoPro Odyssey is, míg végül összeállt egy nagyon látványos VR moziélmény. Akinek akad odahaza olyan eszköze, mellyel nem csak az egérmozgatással tud bármerre tekinteni, hanem a feje mozdításával is, tapasztalni fogja, hogy valóban különleges tapasztalatban lehet része. Fontos tudni, hogy bár valóban 360°-ban mozoghatunk a filmben, a stábot sehol nem fogjuk látni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.