Hirdetés

Robotokat rakna a lakásodba az Amazon



|

A hírek szerint otthonra szánt robotokat fejleszt az Amazon - a részletek homályosak.

Hirdetés

Az Amazon online könyvesboltként kezdte, mára pedig a tech szektor egyik legmeghatározóbb szereplője. Még a web döntő részének működését is ennek a cégnek köszönhetjük. A cég Echo szériás, Alexa asszisztensre építő okoskütyüi pedig népszerűbbé váltak az otthonokban, mint az Apple Sirije valaha. Az Amazonnak vannak könyvolvasói, táblagépei és okostévés termékei is. 

Hirdetés

Mi a következő lépcső? A Bloomberg szerint a robotok. Az Amazon Lab126 hardveres divíziója olyan robotok fejlesztését végzi, amelyeket a cég az emberek otthonába szán. 

Hivatalos megerősítés nincs, és persze a fejlesztés még nem egyenlő a megjelenéssel. A Prime Air is igen nagy ötlet volt, de még mindig nem valósult meg - például. Egyes ötleteket ráadásul menet közben kaszálnak el, más pedig végül nem lesz siker - mint az Amazon Fire Phone. 

A Bloomberg szerint mindenesetre annyi biztos, hogy 2019-ben az Amazon dolgozói hazavihetik tesztelésre a robotokat. Sajnos nem tudni, hogy ezek miként működnek majd és mire lesznek képesek. Valószínűleg az Alexát kell elképzelni lábakon vagy kerekeken, kijelzővel, és nagyobb tudással, mint az Echo eszközökben. 

Az Amazon számára a terep messze nem ismeretlen, hiszen a raktáraiban robotok mozgatják a termékeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.