Hirdetés

Olcsó, HDMI-s Dell monitor



|

A Dell ST2010-es LCD-monitora olcsó, de HDMI-csatolót és HD-s felbontásra képes panelt kapott.

Hirdetés

 

Noha nem OLED-monitorról van szó, és még csak Quad HD-s felbontásra sem képes, a Dell legújabb kijelzője csábító célpont lehet azoknak, akik alacsony árú megjelenítőt szeretnének.

 

Az új, 20 hüvelykes ST2010 belépőkategóriásnak számít, külsejét tekintve pedig a Dell új XPS és Studio gépek designvonalait követi. A monitor HDMI-és VGA-bemenetekkel lett ellátva, a benne lévő panel pedig 16:9-es képaránnyal rendelkezik, és HD-s felbontásra, 1600 x 900 pixel megjelenítésére képes.

 

Az 5 milliszekundumos válaszidő mellett 1000:1 kontrasztaránnyal és 250 nit fényerővel rendelkezik az ST2010, amelynek 160 fokos a betekintési szöge. Az új Dell megjelenítő egyelőre még csak Hong Kongban kapható, ára 1098 hong kongi dollár. Ez körülbelül 29 000 forint, ami vonzó ár lehet egy HD-képes, HDMI-vel szerelt 20 hüvelykes LCD-monitorért. 

 

dell-st2010.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.