Hirdetés

Őrült PSP-tartó a Brandótól



|

Az új PSP-tartó hordható alkaron, derékon, lábon - tetszés szerint csavarható.

Hirdetés

 

A Brandótól rengeteg nagyon hasznos, és legalább annyi őrült kiegészítőt láthattunk már. Csak, hogy néhányat említsünk példaként, nagyon hasznos lehet a tenyérbe illő billentyűzet, és praktikus a szupermini egér is. 

 

Az UFO-egér már főként a figyelem felkeltésére hivatott, míg a vezeték nélküli rakétakilövő már valóban az őrültség határát súrolja. 

 

A gyártó most egy olyan PSP-kiegészítőt mutatott be, amely egyben praktikus és őrült. A PSP 2K/+K Multi-shape Cobra Stand Bundle Kit a PSP 2000-es és 3000-es szériájával kompatibilis.

 

A kézikonzolt hagyományos tartóba is helyezhetjük, vagy a kobraállványba, ami 92 centiméter hosszú, és olyan alakra formálható, amilyenre szeretnénk. Így hordható a derekunkon, a karunkon, de akár a lábunkon is.

 

A tartó ára 23 dollár. 

 

brandocobra2.jpg
brandocobra3.jpg
Képek forrása: Brando
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.