6 fontos biztonsági tanács, amit mindenképp ossz meg ismerőseiddel



|

Videósorozatunk legújabb részében Winkler Róbert újságíró, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint az eddig összes szereplő legfontosabb tanácsait gyűjtöttük egybe.

Hirdetés

Az  #oszdazészt kampányhoz kapcsolódó videóinkból már kiderült, hogy nem csak Winkler Róbert járt már pórul egy online vásárlás során, valamint az is, online csalások az olimpiai bajnokokat sem kímélik. Az utolsó részben az eddigi anyagokban közzétett legfontosabb biztonsági tanácsokat szedtük össze. 

Hirdetés

Többek között az erős jelszó és az egyes szolgáltatóknál használt jelszavak fontosságát, a bankkártyánk adatainak titokban tartását, vagy épp a "https" tanúsítvány részleteit mesélik el hírességek és szakértők az alábbi videóban. Ha te esetleg már tisztában vagy mindezekkel, akkor is nagy feladat hárul rád: oszd meg őket minél több szeretteddel és barátoddal, hogy minél elterjedtebbé válhasson a biztonságos internethasználat. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.