Így nem lett Winklernek Szavazz Nixonra baseball sapkája



|

Nem csak Winkler Róbert járt már pórul egy online vásárlás során. Videosorozatunk legújabb részében arról lesz szó, milyen árulkodó jelekre kell figyelni ilyen esetekben.

Hirdetés

Az #oszdazészt kampányban napról napra közlünk olyan írásokat, amik segíthetnek, hogy mindenki okosabban, tudatosabban használja az internetet. A cikkek mellett azonban videókkal is készülünk, amelyekben hírességek és a téma avatott szakértői boncolgatják a digitális lét kulcsfontosságú kérdéseit, amelyekkel bizony mindenkinek tisztában kell (vagy kellene) lennie. 

Hirdetés

Ebben a részben Winkler Róbert újságíró, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint Jakab Dominik, az alza.hu szakértője, és Damsa Andrei, a Digitális Jólét Koordinációs Központ vezetője mesél arról, hogy mire is kell nagyon figyelni az online vásárlás során.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.