Tudod, mit csinál a gyermeked az interneten?



|

Sok szülőnek fogalma sincs, pedig rengeteg veszély leselkedik a fiatalokra az online térben.

Hirdetés

A 2000 után született fiataloknak fogalmuk sincs arról, milyen volt egy mobil- és okostelefonok, táblagépek és számítógépek nélküli világban élni. Számukra természetes a készülékhasználat, sok szülő már egészen fiatal kortól engedi, hogy gyermeke végeláthatatlanul játsszon, fogyassza az internetes tartalmakat, és ami talán mind közül a legveszélyesebb, közösségi oldalakat használjon.

Az #oszdazészt kampány keretében most a MediaMarkt és szakértők segítségével a szülőknek igyekszünk abban segíteni, hogy jobban kontrollálhassák, milyen hatások érik gyermekeiket az interneten keresztül.

Hirdetés

Videósorozatunk első részében Bombera Zsolt, a MediaMarkt E-Commerce & Marketing igazgatója, Dobos Evelin színésznő, műsorvezető, Keleti Arthur, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítója, valamint Tóth Dániel pszichológus, a Digitális nevelés című könyv szerzője mesélnek arról, hogyan lehet a gyermek biztonságban, miközben játszik, telefont vagy más digitális eszközt használ.

További hasznos cikkeket találhatsz az #oszdazészt kampány aloldalán, segíts, hogy másoknak is segíthessünk!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.