Hirdetés

Papyrus: a Samsung e-book-olvasója



|

Koreában debütál a Samsung újdonsága, ami később Európába is elérhet.

Hirdetés

 

Az e-könyv-olvasók királya és az első színes képernyős ilyen eszköz után most a Samsung is bemutatta saját készülékét. A Papyrus egy korai verziója már a 2009-es CES kiállításon is jelen volt, a gyártó azonban továbbfejlesztette a digitális könyvolvasót.

 

A Papyrus idén júniusban már kapható lesz, elsőként Koreában, később pedig az európai piacon is. A készülék egyébként A-5-ös méretekkel rendelkezik, és az érintőképernyőjéhez egy alumínium stylus is tartozik.

 

A gép 512 MB memóriával rendelkezik, ami sajnos nem bővíthető, a Papyrus-nak nincsen memóriakártya-foglalata. Jár hozzá viszont egy stílusos bőrtok.

 

A könyvolvasó nélkülözi az extrák sorát, így a jelenlegi információk szerint Wi-Fi sem kerül bele. Jó hír viszont, hogy a Samsung szeretné alacsonyan tartani a készülék árát, ami a tervek szerint 300 dollár (67 000 forint) alatt marad.

 

samsung-touchscreen-ebook.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.