Hirdetés

1 évvel kitolta az AirPods Prók garanciáját az Apple



|

A korai AirPods Pro vásárlók további egy évig jogosultak a cserére, amennyiben hanghibákat tapasztalnak.

Hirdetés

2019 október végén mutatta be az Apple az aktív zajszűréssel is ellátott AirPods Prót, két nappal később pedig már meg is kezdte az árusítást. Ugyan a fülhallgatók hangminőség szempontjából a mai napig ritkán találnak kihívóra, műszakilag több probléma is előkerült az apró kütyükkel kapcsolatban. 

Már hosszú ideje tud az Apple egy meghibásodásról, aminek garanciális lefedettségét most egy évvel meghosszabbították.

Hirdetés

A gyártás korai szakaszában készült modellek egy kis százalékánál előfordulhat, hogy a használó recsegő, pattogó hangokat hall, amik hangos környezetben felerősödhetnek. Az aktív zajszűrés szintén érintett lehet, ebben a módban a fülhallgatók basszusa csökkenhet és a háttérzajok felerősödhetnek.

Az Apple a 2020 októbere előtt gyártott AirPods Pro modellek garanciáját most egy évvel meghosszabbította, így akinek előjönnek a fent leírt hibák, akár lejárt számlával is besétálhat egy hivatalos Apple szervizbe vagy partnerhez (ezeknek listája bejelentkezés után ide kattintva elérhető) és kérheti a cserét, melynek ügyintézéséről a választott cég tájékoztatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.