Hirdetés

1 hónapos üzemidőt kínál a Casio új okosórája



|

Wear OS rendszert használ a harmadik-generációs Casio Pro Trek okosóra, de az üzemideje elérheti az 1 hónapot is.

Hirdetés

Bár a Google új okosórája csak októberben mutatkozik be, a Wear OS platform közvetlenül az IFA kiállítás előtt nagy komoly ráncfelvarrást kapott. A kezelőfelület alapvetően az értesítésekre és a műveletekre koncentrál a jövőben, és jobban hasonlít az Androidra. 

Hirdetés

Az IFA kiállításon számos új okosóra látható, az egyik legérdekesebb azonban a Casio Pro Trek Smart WSD-F30. Ez a Casio harmadik-generációs Pro Trek okosórája, és igen masszív lett. A Wear OS rendszert futtató viselhető eszköz annak ellenére is hatalmas, hogy 3,9 milliméterrel keskenyebb és 0,4 milliméterrel laposabb az elődjénél. 

Az ütésálló kialakítás katonai szintű védelmet jelent a vibrációval, extrém hőmérsékletekkel, páratartalommal és alacsony nyomással szemben. Ennél is érdekesebb viszont, hogy egyes szoftvertrükkök miatt az okosóra üzemideje egészen elképesztő is lehet. 

Extend Mode-ban három napos üzemidőt garantál az óra, ilyenkor offline, de színes térképeket és GPS-követést kínál. A Multi Timepiece Mode eközben egy hónapos üzemidőt nyújt, ilyenkor csak az időt, a magasságot, a nyomást látjuk a monokrómmá változó képernyőn. 

A Casio egy monokróm LCD- és egy színes OLED-kijelzőt rakott a viselhető eszközbe. Az alap üzemidő másfél napos, értelemszerűen a GPS miatt. Sajnos NFC és pulzusmérés nincs, ennek ellenére az új modell vételára 549 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.