Hirdetés

1 TB tárhely és 12 GB RAM kerülhet a Galaxy S10+ zászlóshajóba



|

A pletykák arra utalnak, hogy valóban lenyűgöző lesz a Samsung Galaxy S10 szériája.

Hirdetés

Akinek nem jelentett elég újdonságot idén a Galaxy S9, a Galaxy S9+ vagy a Galaxy Note 9, az bizonyára örül majd a Galaxy S10-es szériának, amelyről egyre több mindent tudunk. A GF Securities értesülései szerint hardveresen is sokat fejlődik az új sorozat, főleg a Galaxy S10+. 

Hirdetés

Nem elég az Exynos 9820 csúcslapka érkezése, a chipet állítólag már 12 GB RAM kíséri. Ez a triplája annak, ami a Galaxy S9 és Galaxy S9+ modellekben volt. Ha a pletyka igaz, akkor ez lesz az első okostelefon, amelyben már ennyi memória van. 

Mindezt állítólag 1 TB-os natív tárhellyel egészítené ki a Samsung, vagyis nem kell majd memóriakártya sem a nagy tárhelyhez. A jelenlegi csúcsot az 512 GB jelenti, a Galaxy Note 9-nél és az iPhone XS, iPhone XS Max készülékeknél. 

A mostani jelentés szerint nem csak az 5G-s verzió kap nagyobb kijelzőt és több kamerát, a normál Galaxy S10+ is 6,7 hüvelykes képernyőt kap, a hátlapján 4, az előlapján 2 kamera lesz. A normál és a lite verziók 6,4 és 5,8 hüvelykesek lehetnek, mindkettő hátlapján 2 kamera lesz. 

Mivel az AnTuTu adatbázisába egy Galaxy S10+ nemrég 6 GB RAM-mal került fel, ezért elképzelhető, hogy ennyi jár a 128 és a 256 GB tárhely mellé, és csak az 1 TB-os modell kap 12 GB RAM-ot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.