Hirdetés

10 GB RAM, 5G, csupa kijelző: itt a Xiaomi Mi Mix 3



|

Akár 10 GB RAM-mal is vihető a Xiaomi nagy újdonsága, amely belógó szenzorsáv nélkül kínál keret nélküli kijelzőt.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a Xiaomi Mi Mix 3 okostelefonja nagy és gyakorlatilag keret nélküli kijelzőt kínál, előlapi kamera nélkül. Egészen addig, amíg szét nem csúsztatjuk a készüléket, és elő nem körül a kijelző mögül az előlapi dupla kamera. 

Hirdetés

Ezt a dizájnt láttuk már máshol is, azonban a Xiaomi Mi Mix 3 a prémium kialakítást, a csúcshardvert és a viszonylag kedvező vételárat kombinálja. 

A 6,4 hüvelykes, 19,5:9-es képarányú, 600 nit fényerejű kijelző az előlapi 93,4 százalékát teszi ki. Ez alatt Snapdragon 845-ös chip, maximum 10 GB RAM és 256 GB tárhely található. Az alapár 475 dollár, a megjelenés Kínában novemberben esedékes.

 

A készülék mágneses mechanizmus segítségével csúsztatható szét, elvileg évekig bírja a használatot. Összesen négy kamera van a készüléken. Az előlapra egy 24 megapixeles fő szenzor került, amit egy 2 megapixeles kísér, szelfifénnyel és portrétámogatással. A hátlapra két 12 megapixeles szenzort raktak, optikai képstabilizációval, dual pixel autofókusszal és 2x-es optikai zoommal. A 960 fps melletti lassított felvételek is támogatottak. Az alumínium keretet kerámia ház egészíti ki, fekete, zöld és kék színben. 

A dobozban 10 wattos vezeték nélküli gyorstöltő is lapul, van USB-C port, NFC, dual-SIM-támogatás. Jackcsatlakozó és memóriakártya-foglalat sajnos nincs. 

Összesen négy konfiguráció van, 6 GB / 128 GB; 8 GB / 128 GB; 8 GB / 256 GB és 10 GB / 256 GB verziókban, 475, 515, 575 és 720 dollárnak megfelelő összegért. A jövő év elejétől 5G-s verzió is vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.