Hirdetés

10 hónap fürdőzés után is működőképesen tért vissza tulajdonosához az iPhone XR



|

Megtalálni egy elveszett készüléket egy dolog, de 10 hónapnyi áztatás után újra működésre bírni, na az nem semmi.

Hirdetés

Azt egyszerűen a készülékek leírásából is megállapíthatjuk, hogy az Apple élen jár a minél hatékonyabb vízállóság terén. Ez megnyugtathatja a szakadó esőben telefonálni kénytelen tulajdonosokat, akiknek akkor sem kell pánikolniuk, amikor ráborul egy pohár üdítő az iPhone-ra. De hogy 10 hónapot töltsön a mobil egy folyóban, és utána bekapcsoljon, na azt már az Apple sem garantálja, pedig a jelek szerint nyugodtan megtehetné.

Hirdetés

Owain Davies 2021 augusztusában ejtette a iPhone XR készülékét a Cinderford szélén csordogáló Cinderford Brook folyóba egy legénybúcsú során, ami annak rendje és módja szerint el is merült, hogy végső megnyugvásra leljen a meder alján. A rosszul indult azonban sztori váratlanul pozitív fordulatot vett, miután nemrégiben a családjával arra kajakozott Miguel Pacheco, ahol a telefonnak nyoma veszett. A férfinak feltűnt valami csillogó a felszín alatt, így kihalászta a mobilt, majd megtisztította és megpróbálta tölteni.

Meglepetésére sikerült, a iPhone XR nem sokkal a töltés kezdete után bekapcsolt, ezután pedig csak napok kérdése volt, hogy megtalálja annak jogos tulajdonosát. Ugyan Owain Davies nem volt aktív a közösségi felületeken, szerencsére felesége és barátai igen, így visszakerülhetett hozzá a mobil.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.