Hirdetés

10 millió Galaxy S10 fogyhat csak ebben a hónapban



|

Alaposan odacsaphat a Huaweinek és a többi gyártónak a Samsung a Galaxy S10 szériával, ami könnyen lehet, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb csúcsmobiljait felölelő sorozata lesz.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy nagyon jól kezdett a Samsung Galaxy S10-es szériája. Az új sorozat előrendelési rekordokat döntött Amerikában és Nagy-Britanniában, extrém népszerű Kínában és Tajvanon, de valószínűleg más régiókban is. Az iparági források szerint mindez pedig igen lenyűgöző eladásokhoz vezet majd. 

Hirdetés

Június végére a Samsung új csúcsmobiljai a várakozások szerint összesen 20 millió eladást generálnak. Ezen belül a beszállítók arra számítanak, hogy csak ebben a hónapban gazdára talál majd 10 millió Galaxy S10 készülék. A következő 10 milliót pedig április és június között visszük haza. 

A tavalyi Galaxy S9 és Galaxy S9+ modellekből 19,2 millió fogyott 2018 első felében, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi várakozások szerint közel 1 millióval nagyobb eladásokra számíthat a Samsung a Galaxy S10 széria esetében. Ming-Chi Kuo szerint az idei év végére 40-45 millió fogyhat ezekből az okostelefonokból. Ha ez így lesz, akkor a Samsung 2016 óta először lépi majd át a 40 milliós határt a csúcsmobiljaival. Akkor ugyanis a Galaxy S7 széria 48,7 milliós darabszámban fogyott a kiadási évében. 

Mit jelent ez a riválisok számára? A Huawei nem titkoltan szeretné megelőzni legkésőbb jövőre a Samsungot, mint a világ legnagyobb okostelefon-gyártója. A csúcsmobilok piacán azonban jócskán le van maradva a Huawei. A Mate 20 szériából 4,5 hónap alatt fogyott el 10 millió. A Galaxy S10 modellekből ennyit három hét alatt ad majd el a Samsung. Persze a csatához a Huawei P30 szériával is lesz még egy-két szava a kínai gyártónak, de az már most látszik, hogy a Galaxy S10-zel tényleg nagyot alkotott a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.